Lasten Linnanvirta 17.8.

linnanvirta_pahvilinna2 (1 of 1).jpg

Tätä kaikkea kivaa lauantaina klo 12.30 – 16.00:

Karnevaalinaamiotyöpaja

Naamioiden taikaa! Tule valmistamaan oma karnevaalinaamiosi Kainuun lasten-ja nuorten kulttuurikeskus Kultturan ja Kainuun Ammattiopiston hyvinvointialan yhteiseen työpajaan Linnanvirran leikkipuistoon.

Jättisaippuakuplia

KAOn hyvinvointialan opsikelijat ilahduttavat juhlakansaa jättisaippuakuplilla leikkipuiston ympäristössä.

Pomppulinna

Onko sinulla pomppufiilis? Tervetuloa! Pomppulinnan tarjoavat MLL Kainuun piiri ja Kajaanin SRK, ja löydät sen Eino Leinon patsaan vierestä.

Geokätköilyä

Kyynäspuistosta löytyy Geokätköjä koko perheen etsittäväksi. Tule hakemaan koordinaatit Kajaanin Ladun pisteeltä Kyynäspäänniemestä.

Rauniolinnan arvoitus -seikkailu

Nyt on jännää! Tule osallistumaan seikkailuun, jossa ratkot arvoituksia ja suoritat tehtäviä Kajaanin rauniolinnassa. Arvoitukset ja tehtävät sijaitsevat rauniolinnassa ja Linnasaaressa. Arvoitusten ratkaisemiseen voit käyttää myös oman puhelimesi QR-koodin lukijaa. Seikkailemaan pääset klo 12-13.30 ja klo 15-16 välisinä aikoina. Seikkailun kesto on noin 5-15min ja sen järjestää Kainuun Liikunta.

Merirosvo Morgan ja Matruusi Hulkkonen esittäytyvät

Laiva on lastattu leikeillä, lauluilla ja loruilla! Lapsille ja lapsenmielisille suunnattu Kajaanin kaupunginteatterin syksyn ensi-ilta esitys vie katsojansa riemukkaalle runoristeilylle mielikuvituksen merelle. Linnanvirrassa pääset tutustumaan alueella kierteleviin esityksen hahmoihin.

Ikkunoita akkunoita -ikkunanmaalaustyöpaja

Ikkunoita akkunoita  -työpajassa pääset kurkistamaan, miltä näyttää Kajaanin kaunis jokipuisto maalatun lasin lävitse.  Maalausaineena toimii monien suomalaisten jääkaapista tuttu juoma – piimä!

Lasten linnanvirran ikkunamaalaustyöpajaa  vetää kuvataidekasvattaja Ella Haataja. Paikkana toimii Kyynäspäänniemi, jossa kaiken ikäinen  juhlakansa pääsee maalaamaan ikkunoita.

Eläinten rakentelua hukkapuusta

Kyynäspuiston Puistohotellin läheisyydessä majailevat partiolaiset askartelevat hukkamateriaaleista uusia olentoja ja mielikuvituksellisia kavereita. Tule rakentamaan omasi!

KeppihevosratsastusrataKasvomaalausta ja Kuvasuunnistusta

KAOn hyvinvointiopiskelijoiden pisteellä kyynäspäänniemessä.

Lorupiknik

Ota lapset, viltti ja halutessasi omat eväät mukaan. Vietetään lorupiknikiä alkaen klo 12.30 ja 14.30 leikkipuiston ympäristössä suosikkilorujen parissa. Mukaan voit toki tulla koska vain on itsellesi hyvä hetki. Sopii isoille ja pienille! Loruttelijana Teija Mursula Kainuun Lausujista.

 

Linnanvirta19_kartta-01

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s