Lasten Linnanvirta 21.8.

DSC01106

Tätä kaikkea kivaa lauantaina klo 10.00 – 14.30:

rauniolinnan arvoitus -seikkailu

Rauniolinnan seikkailu rantautuu! Rauniolinna on remontissa, mutta ei huolta, pääset ratkomaan Rauniolinnan arvoituksia metsäseikkailun muodossa! Kainuun Liikunta ry ja Kainuun ammattipiston Kasvatus- ja opetusalan opiskelijat kutsuvat perheet seikkailemaan vanhaan kuusimetsään Kyynäspäänniemen tienoilla.

tuunaa miniroskis!

Tee oma persoonallinen miniroskis! Miniroskis on Roska päivässä -liikkeessä syntynyt keksintö, jossa miniroskis tuunataan kauniiksi kierrätyspurkista. Kaikki tarvittavat materiaalit löydät Ekokympin toimintapisteeltä Rantapuiston leikkipaikasta.

Pomppulinna

Onko sinulla pomppufiilis? Tervetuloa! Pomppulinnan tarjoavat MLL Kainuun piiri, ja löydät sen Eino Leinon patsaan vierestä.

tuntosarvipaja

Ole kesän päräyttävin pörriäinen! Askartele Kainuun lasten- ja nuortenkulttuurikeskus Kultturan rastilla omat tuntosarvet ja kuvauta itsesi vaikkapa Eino Leino -patsaan tuntumassa olevien selfie-siipien edessä.

karviaarteen arvoitus

Tule ratkaisemaan Kasvisaarteen arvoitus! Tehtävien ratkaisu vaatii ruokarohkean salapoliisin taitoja ja tarkkoja aisteja. Vieraammatkin kasvikset tulevat tutuiksi eri aisteja apuna käyttäen. Maa- ja kotitalousnaisten rastilla askarrellaan myös kävyistä pörriäisiä ja rakennetaan hyönteishotellia Kyynäspuistossa.

KePPIHEVOSRATSASTUSRATA

KAOn hyvinvointiopiskelijoiden pisteellä Kyynäspäänniemessä.

kasvomaalausta

Kajaanin Tyttöjen Tuvan pisteellä Eino Leino -patsaan tuntumassa.

kajaani dance

Nyt tanssimaan Kajaani Dancen kanssa: tanssiesityksiä ja yhteisiä tanssihetkiä koko perheelle klo 10.00 ja klo 12.15.

pentti punkin syntymäpäivät -duo

Oululaisen lastenmusiikkiyhtyeen lauluissa kulkuneuvot kutisevat, muurahaiset murisevat ja uistimet uiskentelevat. Jazz-, rock- ja kansanmusiikkivaikutteiset laulut haastavat kuulijan aivonystyröitä ja laittavat tanssijalan vipattamaan! Konsertit klo 11.15 ja 14.30 Eino Leino -patsaan tuntumassa.

Linnanvirta19_kartta-01

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s